Volg Recruitment met Charlie ook op LinkedIn!

De bedrijfspagina van Recruitment met Charlie op LinkedIn wordt regelmatig gebruikt om kandidaten uit allerlei branches onder de aandacht te brengen. Natuurlijk worden hier ook vaak nieuwe vacatures gepubliceerd.

Maar daarnaast worden er natuurlijk ook regelmatig weetjes, feitjes en nieuwtjes gedeeld. Denk aan nieuwtjes over ATS systemen, referral recruitment, maar ook inzichten over employer en personal branding.

Ook blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen die georganiseerd worden. Zo is er dit jaar al een padel en footgolf evenement georganiseerd. En kunnen we alvast verklappen dat er binnenkort nog een evenement in Hoorn zit aan te komen maar daarover natuurlijk later meer.

Dus druk op die volg knop bij Recruitment met Charlie via LinkedIn!

Leave a Reply

%d bloggers like this: