Wat anderen zeggen over Charlie

Jochem Molenaar

Managing director

Ik heb goed met Charlie gewerkt, hij is oprecht & kent de recruitmentmarkt. Hij heeft ons daarom verder geholpen bij het zoeken en vinden van mensen. Naast het vinden van mensen heeft hij meegewerkt aan het verbeteren van het recruitmentproces waaronder onder andere de aanpak van de sollicitatiegesprekken en het verbeteren van het referral programma. Daarnaast staat Charlie ook voor mensen die hij aandraagt. Als hij echt in iemand geloof, laat hij dat duidelijk weten en hij heeft daar meerdere malen gelijk in gehad. De combinatie; ervaren recruiter, oprechte interesse in mensen en kennis van het totale recruitmentproces maakt Charlie een waardevolle toevoeging aan een organisatie.

Sam Pakvis

Lead frontend developer

Charlie is gewoon een legend. Hij regelt je afspraken, regelt je salarisonderhandeling en maakt je leven als developer, die een nieuwe werkgever gaat kiezen, gewoon heel erg makkelijk. Als je op zoek bent naar een formele recruiter waarbij de desinteresse uit de zakken van zijn vierduizend euro kostende pak komt rollen, kun je beter verder kijken. Door zijn oprechte interesse konden we samen uitvogelen wat mijn juiste stap zou worden. En dat ondanks de twijfelachtig slechte grappen die ik iedere dag zijn mailbox in slingerde.

Hugo Vieira

Backend developer

Charlie sets the bar on how the recruitment process should be handled. I had the pleasure of meeting Charlie while looking for a new software engineer position: his genuine interest in both getting to know me and matching me with a good team made the application process an enjoyable experience, and my current company stand out over the others.

Chris van Diepen

Digital sales

Tijdens mijn zoektocht voor welk beroep bij mij past heeft Charlie mij een heel goed beeld gegeven van het beroep ‘recruiter’. In een heel fijn telefoongesprek waarin ik alles mocht vragen over recruitment heeft hij mij hele verhelderende en eerlijke antwoorden gegeven op basis van zijn kennis en ervaring. Ontzettend vriendelijke gozer die enthousiast wordt van mensen helpen. Nogmaals dank Charlie!

Exit mobile version