Recruitment met Charlie

Je kiest niet zomaar een naam natuurlijk. Een naam is een vrij belangrijke keuze, want als het goed is gebruik je deze de rest van de tijd totdat je stopt als ondernemer. Maar over stoppen gaan we het voorlopig niet hebben, over de keuze van mijn naam wel!

Recruitment met Charlie. Eerlijk gezegd heb ik veel nagedacht en een aantal opties opgeschreven. Maar ze waren of te moeilijk of te lang of er was iets anders waardoor ik niet overtuigd was. En toen was het er ineens. Recruitment met Charlie.

Kort, simpel en je weet meteen wat je kan verwachten. Recruitment is het hele spectrum dus ik kan zowel aan de bedrijven- als de kandidaten kant helpen. Mijn naam is Charlie dus dat leek mij ook vrij logisch en daarnaast, ik ben al sinds het begin van mijn carrière bezig met personal branding dus die naam zou ergens toch een belletje moeten doen rinkelen (dit is niet arrogant bedoelt, begrijp mij niet verkeerd). En dan het woordje ‘met’. Die is zo ontzettend belangrijk. Want we doen het met elkaar. Recruitment doe je niet alleen, dat doe je samen. En daarnaast vond ik het ook wel een leuke doordenker richting mijn vader met z’n snackbar. Daar krijg je een patat mét (of friet mét, ik wil niemand uitsluiten).

Al deze beredeneringen samen maken Recruitment met Charlie. En nog een belangrijk argument, ik vind het zelf dus heel erg leuk klinken.

Leave a ReplyCancel reply

Exit mobile version