Footgolf met Maarten & Charlie

We hebben eerder al een post over geschreven op LinkedIn maar deze keer ook in een blog vorm op Recruitment met Charlie.

Op vrijdag 23 september organiseren Maarten Leeuwis en Charlie een footgolf evenement voor recruiters en HR professionals op golfbaan Spaarnwoude.

Maarten speelt al heel lang golf en Charlie staat al sinds zijn vijfde op een voetbalveld. En beiden zijn al geruime tijd werkzaam in het recruitment vak en houden van netwerken. Dus een logisch gevolg is het organiseren van een footgolf evenement.

Na onze eerste post hebben we ongeveer de helft van de inschrijvingen kunnen verwelkomen maar we hebben zeker nog plek voor 5 tot 10 deelnemers.

De middag ziet er als volgt uit. We beginnen rond 14:00 uur dus graag een half uurtje van te voren aanwezig zijn maar dat snappen recruiters natuurlijk heel goed want ze vragen ook aan hun kandidaten om op tijd te komen.

Na de uitleg gaan we in groepjes van 4 tot 5 een rondje footgolfen wat ongeveer een uurtje duurt en daarna drinken we natuurlijk een drankje en eten we een hapje. Goed om te weten voor de voetballers onder ons: voetbalschoenen zijn verboden.

Wil je meedoen, lijkt ons wel natuurlijk! Je kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar charlie.windhorst@recruitmentmetcharlie.com. Wil jij nog meedoen of heb je nog vragen? Stuur een mailtje en wij reageren zo snel mogelijk!

Leave a Reply

%d