Acht jaar recruitment, acht uur werken voor een goed doel!

Op vrijdag 2 september 2022 ben ik alweer acht jaar als recruiter aan het werk.

In mei 2014 studeerde ik af aan de Haagse Hogeschool aan de Academie voor Sportstudies, één van de momenten waar ik nog steeds met veel trots op terugkijk: het behalen van mijn HBO diploma. Na een reis naar Maleisië kon ik in september 2014 beginnen als recruitment consultant bij StarApple. Want ik wist in de sport wilde ik niet verder en in recruitment zat alles wat ik leuk vond.

En acht jaar later kunnen we wel spreken over het feit dat recruitment mijn passie is.

Nu wil ik wat terugdoen voor de wereld en voor de mensen want wie iets te vieren heeft, trakteer.

Acht jaar recruitment, dat betekent dat ik op vrijdag 2 september, acht uur lang mezelf gratis verhuur aan een goed doel. Goede doelen waar ik mijzelf graag voor inzet zijn onder andere: de wereld verbeteren (denk aan bijvoorbeeld Justdiggit of The Ocean Cleanup), kinderen een fijne dag bezorgen (bijvoorbeeld iets doen voor KiKa of Stichting Peter Pan Vakantieclub) of iets doen voor dieren (zoals werken in een dierentuin, Ecomare of de dierenambulance).

Werk jij bij één van deze organisaties of ken je iemand die daar werkt. Neem contact met mij of geef mijn gegevens door. Ik wil graag met de desbetreffende persoon in gesprek gaan om te zien of ik kan helpen en hoe we elkaar kunnen helpen! Om eerlijk te zijn heb ik namelijk geen idee of het zomaar kan, maar ik wil het dus wel heel graag.

Reacties kunnen per mail naar: charlie.windhorst@recruitmentmetcharlie.com.

Leave a Reply

%d bloggers like this: