Een eigen reclamebord

Het klinkt misschien gek omdat het een klein reclamebord is bij een voetbalclub die voetbalt in de vierde klasse zondag in een dorpje waar 700 mensen wonen, maar ik ben er enorm trots op.

Mijn eerste reclamebord en dat bij de voetbalclub waar ik mijn derde seizoen als speler in ga. Nadat ik in oktober 2021 Recruitment met Charlie oprichtte wilde ik eigenlijk vrij snel al DWB helpen door een reclamebord op te hangen. En nu het nieuwe seizoen binnenkort van start gaat, hangt het bord langs het hoofdveld en de mensen die naar het tweede veld lopen zien het ook hangen, dus een betere plek kon ik mij niet wensen.

De volgende stap komt er al aan, de shirts waar we de warming up in doen voor een wedstrijd worden ook bedrukt met onder andere het logo van Recruitment met Charlie.

Op naar het hoofdsponsorschap bij ADO Den Haag!

Leave a Reply

%d bloggers like this: