Beschikbare kandidaten!

Zo nu en dan kloppen er eens kandidaten bij mij aan die open staan voor een nieuwe baan. Zij vragen dan of ik hen wil helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan of een nieuwe opdracht. Ik kan mijzelf natuurlijk niet in tweeën of drieën splitsen en naast mijn opdracht ook nog 40 uur per week op zoek gaan voor deze kandidaten.

Maar je bent recruiter of je bent het niet en dus ga ik toch aan de slag. En door middel van deze post wil ik aandacht vragen voor de kandidaten waar ik momenteel mee in contact sta, dus mocht jij nog op zoek zijn naar versterking van jouw team lees dan zeker even door.

  1. Een interim recruiter uit regio Den Haag.

Een jongeman met inmiddels bijna vijf jaar ervaring binnen het recruitment vak. Een leuke, communicatief sterke vent die vooral het contact met mensen zo leuk vindt. Met commercieel inzicht en ervaring met het bemiddelen van IT professionals lijkt dit een profiel waar veel bedrijven om te springen staan.

Hij is per 1 oktober beschikbaar, zoekt een opdracht waar hij tussen de 75,- en 85,- euro per uur ex btw kan verdienen en wilt graag 40 uur per week aan de slag. Meer weten? We kunnen altijd een kennismaking inplannen.

2. Een ervaren digital marketing manager uit regio Utrecht.

Een kandidaat die ik ken uit het verleden. Een erg sterke digital marketing manager met veel ervaring aan de klant- en bureauzijde. Deze kandidaat is een generalist, maar heeft zeker kennis van de inhoud. Een HBO diploma richting digital marketing, meerdere certificaten op zak en gewoonweg een super enthousiaste kandidaat die graag kennis overdraagt.

Inmiddels dus meerdere jaren ervaring en ook leidinggevende ervaring. Deze kandidaat heeft een team van meerdere specialisten onder zijn hoede. En dat zoekt de kandidaat ook in een nieuwe baan. Interesse? Recruitment met Charlie praat je graag bij!

3. Een accountmanager uit regio Amsterdam.

Een hele leuke jongeman. We kennen elkaar al sinds de middelbare school, hebben elkaar lang niet gesproken maar elkaar altijd in de gaten gehouden door middel van social media. Een sterke kandidaat, snel doorgegroeid bij zijn huidige werkgever en een mensen-mens die graag de relatie met zijn klanten aangaat. En nu? Nu wilt hij doorgroeien!

Genoeg ervaring in de sales, zijn sterke kant is het onderhouden van relaties met klanten maar natuurlijk is up- en crossselling iets wat in zijn aard zit. Een ervaren, communicatief sterke, leuke kandidaat die open staat voor iets nieuws. Wie wilt deze man niet spreken?

Oh en tussen dit rijtje kandidaten ook nog een vacature, nouja een interim opdracht.

In de buurt van mijn eigen woonplaats Hoorn zoek ik naar een interim corporate recruiter. Een kandidaat die tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar is en graag een opdracht zoekt bij een leuke opdrachtgever waar veel jonge mensen werken. Het uurtarief ligt tussen 65 en 75 euro per uur. Meer weten? Stuur mij een berichtje!

Mocht je interesse hebben in de kandidaten of in de opdracht, laat het mij weten en wie weet spreken we elkaar snel.

Leave a Reply

%d bloggers like this: