Koffie van Hoorn x Recruitment met Charlie

Maandag 23 januari 2023 is het zover! Een nieuw evenement georganiseerd door Recruitment met Charlie. Na eerdere sportieve evenementen gaan we nu koffie drinken, want dat doen wij recruiters toch? Dus ben jij klaar voor een gezellige en leuke middag hebben waarin netwerken en kennis op doen centraal staat? Eigenaar van Koffie van Hoorn Boyd Stevens verteld je meer over de oorsprong van de koffie en hoe hij zijn bonen brand, waarna Charlie van Recruitment met Charlie meer verteld over personal branding. Tussendoor legt Zoey Broeze met haar fotocamera jouw nieuwe LinkedIn profiel foto vast door haar eigen, authentieke manier van werken een garantie op succes.

Wanneer?

Op een maandag middag 23 januari 2023 tussen 16:00 en 18:00 uur.

Programma?

Als iedereen op zijn of haar plek zit begint Boyd met het delen van zijn kennis op het gebied van koffie. Waar komen de bonen vandaan, hoe kan je als koffiezaak het verschil maken en uiteraard verteld hij meer over zichzelf en waar zijn passie vandaan komt. Dat duurt ongeveer 30 minuten waarna we natuurlijk ook de koffie kunnen proeven.

Dan volgt een korte pauze van 10 tot 20 minuten, maar tijdens deze pauze maakt Zoey een prachtige profiel foto die je kan gebruiken op LinkedIn. Door haar manier van fotograferen is dit een foto waar je mee thuis kan komen!

Het laatste onderdeel van dit evenement is een kennis sessie over personal branding van Charlie. Doordat hij al jarenlang op social media zichzelf als een merk neerzet heeft hij nog nooit te hoeven solliciteren en komen kandidaten naar hem in plaats van dat hij continu de markt op moet.

Na twee uur hopen we dat je een leuke middag / avond hebt gehad en dat je met meer kennis over koffie en personal branding naar huis gaat. En natuurlijk dat je je nieuwe foto op LinkedIn post.

Waarom deze samenwerking?

Charlie komt regelmatig bij Koffie van Hoorn, voor de lekkere koffie uiteraard maar ook om zijn hoofd te legen. Even een krantje lezen, even een praatje maken en even ommetje maken om niet continue achter de laptop te zitten.

Daarnaast drinken recruiters natuurlijk veel kopjes koffie. Het is zelfs één van de meest gestelde vragen in (of eigenlijk voor) een sollicitatie proces: zullen we een kop koffie drinken? Nadat Boyd je meer verteld heeft over zijn koffie kan je binnenkort in je introductie gesprek met de kandidaat ook meer vertellen over koffie, een leuke ijsbreker wellicht.

Daarnaast is Zoey medewerker bij Koffie van Hoorn. Het fotograferen zit haar in het bloed en ze kan jou op verschillende manier vastleggen. Zorg er dus voor dat je haar goed zit! Op deze manier heb je een leuk en afwisselend programma.

Kosten?

We vragen een eenmalige eigen bijdrage van 10,- euro per persoon. Dit kan ter plekke dmv een tikkie of cash betaald worden.

Inschrijven?

Dat kan maar wees er snel bij. We hebben plek voor maximaal 15 deelnemers. Je schrijft je in door te mailen naar charlie.windhorst@recruitmentmetcharlie.com

Adres?

Kerkstraat 6 in Hoorn. Parkeren kan om de hoek op het Kerkplein. Met het OV is ook goed bereikbaar. Vanaf het station Hoorn is het ongeveer 10 minuten lopen.

Bijzijn is meemaken! Zien wij jou daar?

Leave a Reply

%d bloggers like this: