Gastbloggers gezocht!

Yes, je leest het goed. Ik zoek meerdere gastbloggers. De meeste mensen die mij kennen, weten dat ik graag op een podium sta (soms letterlijk). Maar als je mij écht goed kent, dan weet je ook dat ik graag anderen een podium geef. En dat is wat ik de komende periode wil gaan doen.

Vandaar dat ik op zoek ben naar gastbloggers. Heb jij een leuk verhaal wat je wil delen, het liefst gerelateerd aan recruitment natuurlijk, maar marketing, employer branding, personal branding of sales mag ook, maar heb je hier geen podium voor? Je hebt zelf geen website of je werk- of opdrachtgever stelt het niet op prijs dat jouw blogs gedeeld worden via hun website, dan ga ik je die kans wel geven. Recruitment met Charlie wordt jouw podium.

Neem contact met mij op en wij bespreken samen de mogelijkheden. Ik houd ervan om mensen vrij te laten in hun schrijfstijl en onderwerp, maar ik wil wel meegeven dat je ongeveer één tot anderhalf A4 kan volschrijven voor jouw blog. Ik publiceer jouw blog op mijn website en deel deze dan weer op de LinkedIn bedrijfspagina van Recruitment met Charlie voor meer exposure en uiteraard mag jij jouw blog ook delen waar jij wil. Leuk toch?

Meer weten? Stuur een mail naar charlie.windhorst@recruitmentmetcharlie.com. Geniet van je weekend en tot snel!

Leave a Reply

%d bloggers like this: