Online marketing professionals

Ja, het blijft toch een bepaalde aantrekkingskracht hebben voor mij. Online marketing professionals. In mijn eerste jaren als recruiter bij StarApple kwam ik dagelijks met dergelijke specialisten in contact. En het bleek dat wij goed klikte met elkaar. Ik heb van nature een bepaalde interesse in marketing en dat helpt toch mee in het opbouwen van een relatie met een online marketing professional.

En nu, zo’n vijf jaar later spreek ik nog steeds mensen uit die branche die open staan voor een nieuwe baan en die bij mij terecht komen om hen te helpen. Super leuk. Binnen mijn huidige opdrachtgever, Nederlands Lucht- en Ruimtevaart centrum, hebben we dergelijke vacatures niet dus ik help deze kandidaten door ze hier onder de aandacht te brengen.

Online marketeer – Rotterdam

Deze jongedame komt uit de regio van Rotterdam en zoekt een nieuwe baan. Het liefst is zij werkzaam in de fashion / beauty branche omdat hier haar interesses liggen. Met een afgeronde Bachelor Marketing & Sales op zak en alweer bijna twee jaar ervaring als online marketeer is zij toe aan een volgende stap.

Ze houdt zich nu vooral bezig met online advertising, SEO en content creatie. Ze heeft ervaring met webdesign en vormgeving. Ze zoekt nu naar een baan waar ze zich meer kan bezig houden met social media marketing. Daar ligt haar hart! Meer weten over deze kandidaat, kom vooral eens bij mij in de lucht.

Online marketeer – Den Bosch

Ook deze jongedame is op zoek naar een nieuwe baan. Met een MSc Marketing Management op zak en inmiddels twee jaar ervaring als online marketeer is dit een versterking voor ieder online marketing team. Vol goede ideeën en creativiteit. Ze zoekt een baan waarbij zij zich kan blijven ontwikkelen en waar ze bezig kan zijn met alle facetten van online marketing. Ze ziet zichzelf geen specialist worden.

Werken aan de bureauzijde, dat kan! Als een soort projectmanager of generalist ziet ze zeker kansen. Werken aan de klantzijde waar zij allerlei verschillende werkzaamheden kan uitoefenen? Dat kan ook! Oftewel kansen zat!

SEO Specialist – Den Bosch

In dit rijtje met beschikbare kandidaten, de eerste man. Een SEO Specialist die open staat voor iets nieuws omdat hij alweer bijna vier jaar werkzaam is bij zijn huidige werkgever. Hij zoekt een nieuwe prikkel, een nieuwe omgeving en ergens waar hij meer uit zichzelf kan halen. Momenteel werkt hij bij een bedrijf waarbij de beslissingbevoegdheid bij een moederbedrijf in het buitenland ligt. Dit maakt sommige processen gewoonweg traag.

Hij heeft een HBO diploma op zak en meerdere Google certificaten. In een nieuwe baan zoekt hij ook een rol als SEO Specialist, maar mag er ook meer bij komen kijken zoals content creatie en projectmanagement.

Zoek jij met jouw bedrijf nog een nieuwe collega voor jullie online marketing team? Wellicht kan ik jou helpen met de zoektocht. Mocht je op zoek zijn naar tijdelijke versterking van jouw team, dat kan ook! Ik sta in contact met meerdere freelancers door heel het land met elk hun eigen expertise.

In contact komen is eenvoudig, stuur een mail naar: charlie.windhorst@recruitmentmetcharlie.com of bel mij op 06 – 36 30 42 35.

Leave a Reply

%d bloggers like this: