Op zoek naar een baan als recruiter?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wellicht kan Recruitment met Charlie je helpen!

Door mijn jarenlange ervaring binnen het recruitment heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen verschillende branches. Dat betekent ook dat er regelmatig mensen uit mijn netwerk bij mij komen met de vraag of ik kan helpen in de zoektocht naar een recruiter. En dat maakt dat ik momenteel verschillende soorten recruitment banen beschikbaar heb in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland en Brabant. Mocht jij op zoek zijn naar een baan binnen de recruitment branche dan vertel ik je natuurlijk graag meer over de details. Rollen als recruitment consultant, recruitment / sourcing trainee, intercedent of corporate recruiter, het kan allemaal. Ook als je net klaar bent met je studie en benieuwd bent naar wat een recruiter allemaal doet omdat je nou eenmaal geen idee hebt hoe een dag als recruiter eruit ziet maar je wel continu benaderd wordt voor de rol als recruiter, kan je bij mij terecht.

Maar natuurlijk gaat mijn huidige opdrachtgever iO (een digital agency in Amsterdam) voor wat betreft de zoektocht naar een nieuwe recruiter want ook daar zoek ik versterking voor ons recruitment team.

Wil je meer weten? Neem eens vrijblijvend contact op om te zien hoe we elkaar kunnen helpen!

Leave a Reply

%d