Fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Recruitment met Charlie wenst je hele fijne feestdagen en een gelukkig 2022. Het was voor iedereen een zwaar jaar vanwege de Corona crisis en misschien heb je wel andere nare zaken meegemaakt. De feestdagen zijn altijd een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar maar ook zeker om vooruit te kijken naar een nieuw jaar. Hopelijk komen al je dromen uit of behaal je in ieder geval je doelstellingen in 2022.

Laten we eens beginnen met een terugblik op een heel leuk 2021 al zeg ik het zelf. Het was het jaar waar ik 31 werd en gek genoeg voelt en klinkt dat ouder dan 32. Ik heb 32 altijd een mooier getal gevonden dus daar zal het mee te maken hebben. Het was het jaar waarin ik mijn vriendin ten huwelijk vroeg op Ibiza met onze Mees op mijn schoot en waarop het antwoord ook ‘ja’ was gelukkig. Het was het jaar dat ik mensen aan een nieuwe baan heb geholpen bij foryouandyourcustomers, Smartphonehoesjes en iO. Het was het jaar waarin ik meer kon doen met employer branding en referral recruitment. En natuurlijk was het het jaar waarin ik voor mezelf ben begonnen als ondernemer. Recruitment met Charlie bestaat sinds oktober 2021 en daar ben ik verdomde trots op. Zoals al in een eerdere blog beschreven, een pak van mijn hart, een last van mijn schouders, eindelijk ging ik ondernemen, dit was het moment!

En dan vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Trouwen zit er in 2022 nog niet in, naast dat we goed moeten sparen, geloof ik ook niet het feit dat we een super tof feest mogen geven met familie en vrienden om ons heen vanwege de Corona crisis. Maar de voorbereidingen zullen in volle gang zijn verwacht ik. Het jaar waarin ik een nieuwe opdracht ga beginnen (zoals het er nu naar uitziet, maar daarover later meer), het jaar waarin ik nog steeds van de daken blijf schreeuwen dat ik een passie voor het vak recruitment heb en het jaar waar ik nog verder ga ontdekken wat ik met Recruitment met Charlie wil doen. En hier heb ik wel al een ideetje over.

Want met een website die goed bezocht wordt, updates op LinkedIn die alijd duizenden views hebben en bijna 16.000 connecties op LinkedIn, kan ik veel meer halen uit mijn bereikbaarheid. Ik houd het nog even spannend omdat het idee nog in de kinderschoenen staat, maar dit ga ik zeker uitwerken en implementeren!

Rest mij niets anders dan iedereen hele fijne feestdagen te wensen, geniet van elkaar en een heel gelukkig en gezond 2022. Blijf veilig en wees lief voor elkaar!

Leave a Reply

%d bloggers like this: