Hoe kunnen wij elkaar helpen?

Op de laatste dag van het jaar 2021 nog een leuke vraag voor jou. Hoe kunnen wij elkaar helpen? In het begin van mijn recruitment carrière vroeg ik altijd aan kandidaten en klanten: hoe kan ik jou helpen? Maar inmiddels stel ik deze vraag niet meer want ik geloof veel meer in een samenwerking die twee kanten op werkt. En op deze manier stel je jezelf ook niet onder of boven een ander, je bent allebei gelijk en wilt het beste uit de samenwerking halen.

Dus mijn vraag aan jou is, hoe kunnen wij elkaar helpen? Ben je in het nieuwe jaar op zoek naar een nieuwe baan? Zoek je een nieuwe opdracht? Wil jij je team uitbreiden met een nieuwe collega? Wil je je vacature plaatsen op de website van Recruitment met Charlie? Wil je mij inhuren voor een training over recruitment, employer branding, referral of campus recruitment? Of wil je een keer een blog posten op mijn website? Dat kan allemaal!

Een nieuw jaar staat om de hoek en dat betekent voor mij altijd met positief gevoel vooruit kijken. Alhoewel dat dit jaar wellicht anders is dan andere jaren, want we hebben geen feestjes, we kunnen niet uit eten en we steken minder vuurwerk af (wat ik stiekem wel lekker vind). Hopelijk kijk jij ook uit naar een mooi 2022!

En komen wij elkaar dus tegen want ik ben heel benieuwd naar jouw antwoord op mijn vraag: hoe kunnen wij elkaar helpen?

Ik wens jou een heel gelukkig, succesvol en vooral gezond 2022 toe! Hopelijk spreken we elkaar snel.

Leave a Reply

%d