Nieuw bij Recruitment met Charlie

Allereerst wens ik iedereen nog een gelukkig, gezond nieuwjaar en hoop ik vooral op een 2022 met zo min mogelijk zorgen.

Terug naar de titel van deze blog, want ik heb een mooi nieuwtje te vertellen over Recruitment met Charlie. Sinds dit jaar kan jij jouw vacature (-s) plaatsen op mijn website en ga ik ze ook nog eens voor je delen via mijn persoonlijke en bedrijfspagina op LinkedIn. Hierdoor krijgt jouw vacature en jullie organisatie meer naamsbekendheid en zichtbaarheid!

Een tijdje geleden heb ik met meerdere ondernemers uit het recruitment vak gesproken en zij vroegen mij wat mijn doelen waren en waar ik over vijf jaar wil staan met Recruitment met Charlie. Ik moest ze toen het antwoord schuldig blijven, maar gaandeweg krijg ik bepaalde ideeën over wat ik wil. Dit is één van die ideeën.

Wil jij ook jouw vacature delen via Recruitment met Charlie? Dat kan! Ik heb twee pakketten opgesteld en deel deze graag met je. Wil je alleen je vacature online zetten? Dan betaal je nu niet €249,- maar €199,-. Wil je meer, bijvoorbeeld samen kijken naar jouw recruitment strategie en deze verbeteren? Dan betaal je nu geen €499,- maar €399,-.

Meer weten? Lees het pdf bestand onderaan deze blog. Ik ben telefonisch of via de mail goed bereikbaar. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief btw.

Leave a Reply

%d bloggers like this: