Video recruitment

Yes, weer een nieuwe mijlpaal als ondernemer. Zo voelt het tenminste want mijn eerste doel was om een leuke opdracht voor een bepaalde tijd te vinden en dat was met mijn opdracht bij iO Digital in ieder geval goed gelukt. Daarna zag ik zelf wel hoe het verder ging als ondernemer. Wilde ik een recruitmentbureau starten? Nee, niet per se. Wilde ik mezelf altijd blijven verhuren als corporate recruiter? Nee, ook niet per se. Goed om te weten wat je niet wilt, want dat betekent dat je ook dichterbij hetgeen komt wat je wel wilt.

Mensen helpen, bedrijven helpen, recruitment teams helpen en dan vooral op het gebied waar ik energie van krijg en erg in geloof. Referral recruitment is daar een onderdeel van, maar het vergroten van de zichtbaarheid van de organisatie binnen de doelgroep ook. Zichtbaarheid vergroten an sich is een hele mooie. Je kan bijvoorbeeld ook zeggen: ik wil de zichtbaarheid van het recruitment team binnen de organisatie vergroten omdat we te weinig gevonden worden (voor ons referral programma) of je wilt bijvoorbeeld bepaalde vacatures zichtbaarder maken bij jouw doelgroep.

In dit kader heb ik natuurlijk de mogelijkheid in het leven geroepen om vacatures online te zetten via de website van Recruitment met Charlie. Een mooie eerste stap waar ik in ieder geval erg blij mee ben, steeds meer bedrijven weten de weg naar mijn website te vinden. Vanwege het bereik op onder andere LinkedIn vergroot het in ieder geval de kansen dat de juiste kandidaten jouw vacature zien en dus word je naamsbekendheid beter.

Zoals jullie wellicht weten, ik ben groot voorstander van video’s. In een video kan je veel meer laten zien dan dat je met een tekst kan doen. En daarom is dit een juiste vervolgstap voor een nieuwe dienst die ik aanbied via Recruitment met Charlie: video’s!

Wil jij een video laten maken van jouw vacature of meerdere vacatures? Of heb je liever een bedrijfsvideo die je wilt laten maken? Of misschien wil jij wel een actievideo met Arnold Schwarzenegger of Sylvester Stallone laten maken, niets is te gek. Alhoewel ik het telefoonnummer van deze heren niet heb, maar wat niet is kan nog komen.

Hoe dit eruit ziet?Jij neemt contact op met mij, je vertelt wat je voor ogen hebt, we gaan het samen hebben over wat jij wilt, hoe je het wilt en ik zorg voor de rest. Je krijgt een video naar jouw keuze, jij bent de baas, ik verzorg de planning, de scripting, de productie, de nazorg en jij krijgt de factuur pas op het moment dat de video gemaakt is. Klinkt goed? Wacht maar tot je de prijs hoort!

Meer weten over deze nieuwe dienst? Ik vertel je er graag meer over!

Leave a Reply

%d bloggers like this: