Back in business!

Ja, je leest het goed. Ik ben weer back in business. Niet dat ik stil heb gezeten met Recruitment met Charlie hoor, ik heb natuurlijk gewoon mijn uren verkocht aan mijn opdrachtgever. Alhoewel, ik heb natuurlijk wel twee weken vakantie gevierd met mijn gezin in Frankrijk. Maar een blog schrijven en posten heeft een tijdje op zich laten wachten. Nu we weer opgeladen zijn, weer energie voor tien hebben en tal van leuke dingen mij (en dus jullie) te wachten staan leek het mij tijd voor een aankondiging op Recruitment met Charlie middels een blog.

Terugblik

Vlak voor mijn vakantie mocht ik iets doen wat ik het allerleukste vind. Ik werd door Nedflex uit De Goorn uitgenodigd om hun partners te vertellen hoe ik social media inzet als recruiter. Enig toch? Dat dacht ik ook. Een middag vol plezier, leuke gesprekken en nieuwe inzichten. En op een locatie waar je ‘u’ tegen zegt. Boven een stal vol (zwangere) koeien bij Andre Hoeve in Spierdijk. Mocht je nog een keer een evenement willen organiseren, doe het daar. Prachtig uitzicht, lekkere lunch, je gaat 100% zeker met een kaasje (en wijntje) weg uit de winkel op de boerderij, alleen de mest lucht moet je voor lief nemen. Aan de andere kant heeft dat natuurlijk ook wel weer iets.

Mocht jij een keer een training willen voor jouw recruiters, partners of wellicht zoek je een gastspreker voor een gastles bij studenten? Samen kunnen we kijken of hetgeen wat jij jouw publiek wilt leren, aansluit op mijn ervaring!

Vooruitblik

En als we vooruit kijken dan hebben we ook weer leuke dingen op de planning staan. Zo komen er een aantal leuke gastblogs aan, drink ik binnenkort koffie met een aantal andere interim recruiters, ben ik bezig met het organiseren van het schieten van nieuwe content (ja, mensen we willen toch top of mind blijven) en het allerleukste is dat ik samen met een andere recruiter bezig ben met het organiseren van een heel tof evenement. Na het vorige evenement (padellen in Hoorn) komt er nu weer een sportief recruitment evenement aan!

Dus stay tuned en blijf Recruitment met Charlie volgen!

Leave a Reply

%d bloggers like this: