Hoera, Recruitment met Charlie bestaat 1 jaar!

Man wat een feest, drie verschillende vaste opdrachtgevers, meerdere losse bemiddelingen, een aantal vacatures die online staan op mijn website, een padel- en footgolfevenement georganiseerd en ook nog eens een aantal keer opgetreden als gastspreker.

Ik wil iedereen waarmee ik het afgelopen jaar samen mee heb gewerkt bedanken voor de leuke en prettige samenwerking. Jullie hebben allemaal meegeholpen aan dit jubileum. Het is pas het eerste jaar en ik ben nog lang niet klaar met Recruitment met Charlie. Daarom zijn jullie voorlopig nog niet van mij af.

De komende tijd ben ik in ieder geval druk met het helpen met groeien in personeel van NLR, sta ik binnenkort bij twee bedrijven op een podium te spreken over recruitment en het optimaal inzetten van LinkedIn, help ik andere interim recruiters met de zoektocht naar een opdracht en komen er genoeg andere zaken nog op mijn pad waar ik met Recruitment met Charlie bij kan helpen en groeien.

Dus mocht ik jou nog kunnen helpen op recruitment gebied, laat het mij vooral weten en wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Leave a Reply

%d bloggers like this: