Elkaar helpen hoeft niet moeilijk te zijn.

Het hoeft niet moeilijk te zijn om elkaar soms een klein beetje te helpen toch? Je merkt dat de markt een beetje aan het kantelen is, er komen iets minder freelance opdrachten voor recruiters vrij en dat terwijl ik met een aantal toppers in contact sta die momenteel beschikbaar zijn voor een nieuwe opdracht.

Stuk voor stuk goede, ervaren recruiters die een aanwinst zouden zijn voor elke organisatie. Communicatief sterk, ervaring in de IT / Tech hoek, ervaring als bureau en corporate recruiter en naast dat ze hun werk goed doen zijn ook nog eens leuke mensen.

De één woont in regio Amsterdam, de ander in Rotterdam en de laatste in Haarlem. Allen zijn ze bereid te reizen voor een opdracht maar vinden het ook fijn om op z’n tijd thuis te werken.

De tarieven die deze recruiters vragen liggen rond de 85 tot 90 euro per uur en zij zijn tussen de 16 en 32 uur per week beschikbaar.

Mocht jij als manager of oprichten van een organisatie denken dat je voor een bepaalde periode best wat hulp kan gebruiken bij het vinden van het juiste personeel, het verbeteren van je vacature teksten of andere recruitment processen, laat het mij dan weten en ik breng jullie graag met elkaar in contact.

Want op deze manier helpen we elkaar een beetje verder. Leuk toch?

Leave a Reply

%d